Rozpocznij wątek  Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 1 Głosów - 1 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ATOS [ 7.6 ] Rekrutacja.
01-22-2010, 21:22 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-22-2010 21:41 przez Karan.)
ATOS [ 7.6 ] Rekrutacja.
[Obrazek: logocl.jpg]

Oficjalna rekrutacja!

Wzór podania:

Cytat:Imię:

Doświadczenie:
( Ilość miesięcy spędzonych przy Open Tibia Server. Nie bierzemy pod uwagę miesięcy spędzonych tylko i wyłącznie na grze )

Specjalność:
( Oczywiście chodzi tu o stanowisko w którym najlepiej się czujemy, programista [ lua , c+ , php i inne ] lub map designer )

Moje projekty:
( Podajemy nazwy projektów [ serwerów ] w których braliśmy czynny udział )

Osoby które przejdą ten prosty etap rekrutacyjny jakim jest zgłoszenie swojej kandydatury zostaną poproszone o przesłanie przykładowej pracy. Otwarcie pierwszego etapu rekrutacji potrwa kilkanaście dni , oczywiście zależy to od ilości złożonych podań.

Rekrutów oczywiście wymienimy w powyższym temacie i nasza dalsza współpraca przejdzie na drogę prywatną.

Przypominam również że każdy inny post nie związany z rekrutacją ( w treści musi być zawarte podanie o strukturze podanej wyżej ) będą usuwane i nie brane pod uwagę.
Jeżeli mamy jakieś pytania prosimy je zadawać w tym temacie:

Pozdrawiamy ekipa Otfans.pl

Dla przykładu zacznę od siebie:

Imię: Krystian

Doświadczenie:
Około 5-6 lat czyli 72 miesiące.

Specjalność:
Maper , Grafik

Moje projekty:
Otsmedia , LandzOTS , Karina , Isuatru

[Obrazek: branner.jpg]

I see the fear You have inside.. You can run, but never hide..
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Zacytuj ten post w odpowiedzi
01-29-2010, 07:55 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-30-2010 13:43 przez Gomez.)
RE: ATOS [ 7.6 ] Rekrutacja.
Imię: Dawid
Doświadczenie: gra: rok razem z rl i otsami (od wersji 7.6)
Specjalność: programista [ php/mysql, html,css, troche Js i lua )
Moje projekty: World Of convict, dbworld, Gothic oTs, arcane ots itp..itd..

Pomogłem daj +.
[Obrazek: wqdz690429546a.GIF] Piszę poprawnie po polsku.
01-29-2010, 20:50 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-29-2010 20:54 przez klima06.)
Imię:
Stanisław
Doświadczenie:
Można powiedzieć, że jakieś 5 lat. Wiem, że zaczynałem grać w Tibię za czasów 7.5, a moje pierwsze OTS'y powstawały za czasów 7.6. Pamiętam jeszcze, że na silniku Darkonia Wink
Specjalność:
Oczywiście programista/webmaster. Posługuję się między innymi: HTML, PHP, MYSQL, AJAX (podstawy).
Moje projekty:
Niestety brałem udział może w 2 trochę większych projektach, które poupadały z braku funduszy. Większość OTS'y robiłem sam długo siedząc przed komputerem.

Chciałbym dołączyć do tego projektu ponieważ programowanie w php to moja pasja, robię to dla przyjemności. Sam posiadam dużo skryptów napisanych na komputerze, które napisałem w wolnej chwili, takie jak wyciąganie danych z Tibia.com lub innych stron.
01-31-2010, 16:20
Imię:
Konrad
Doświadczenie:
Jakby zebrac do kupy czas ktory poswiecilem na nammping to ok. 2 miesiecy.

Specjalność:
MAPPER!

Moje projekty:
Narazie brak. Nie chcialo mi sie szukac jakis projektow no ale przyszedl na to czas Smile
01-31-2010, 18:11
Imię: Mateusz

Doświadczenie:
Łącznie wszystkie minuty dadzą coś około paru miesięcy. Moja pamięć sięga Survivala i mpa wyglądającego jak japońska katana.

Specjalność:
Grafika Komputerowa głównie 2d

Moje projekty:
Dopiero zaczynam wspieranie projektów. Każdy poprzedni był albo prywatnym albo mniejszym którego nazwy już nie pamiętam.
02-15-2010, 21:32 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-15-2010 21:33 przez Koran.)
Imię: Mateusz

Doświadczenie: jest ono niewielkie, ponieważ zajmowałem się tym w okresie, gdy wychodziły pierwsze serwery z YurOTSem pod 7.6. Ogólnie może będą ze 3-4 miesiące takiej zabawy w przerabianie silników i AccMakerów.

Specjalność: PHP + MySQL (czyli inaczej mówiąc jako WebMaster)

Moje projekty: jak napisałem już wcześniej moje doświadczenie opiera się raczej na zabawie z OTSami i na razie ograniczało się raczej do przeróbek gotowych AccMakerów. Nigdy więc nie wspierałem żadnego większego projektu a jedynie małe domowe serwerki ale pomyślałem, że skoro moją pasją jest programowanie to mógłbym to jakoś wykorzystać w pożyteczny sposób i pomóc w stworzeniu czegoś ciekawego.
02-20-2010, 23:31
Imię: Marcin

Doświadczenie: Spore jakieś 2-3 lata

Specjalność: Komedy robienie forum potworow czarow itp

Projekty:Miałem kilka razy OTS-a ostatnio na dużej ilości ots mam GM-a mój ots upadł bo nie miałem już kasy na ip zewnetrzne ;/
03-08-2010, 00:39
Imię: Tomek

Doświadczenie:
3-4 lata

Specjalność:
Mapper, bawiłem też się LUA na poziomie podstawowym

Moje projekty:
Miałem kilka OTSów. Wcześniej dosyć znany i lubiany Xazar Ilussion OTS (jakies 3-4 lata temu ?), później zaliczyłem kilka mniejszych mało znanych projektów, gdzie grało max 50/60osob

[Obrazek: oum8pf.jpg]
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
04-09-2010, 19:00 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-09-2010 19:13 przez slumsa.)
Imię: Mateusz, Piotr.

Doświadczenie: Ponad 3 lata, dokładnie nie wiem ile miesięcy.

Specjalność: Mapper RPG, huncenie zajączków ^.^ oraz tworzenie i edycja audio/video.

Moje projekty: Kilka ots oraz server WODBO, niestety brakło dedyka. Player Record: 80/100. Server trzymał się przez 2 miesiące...

Coś na mój temat: Zrównoważony, spokojny, zdystansowany, w gorącej wodzie nie kąpany. Uwielbiam siedzieć godzinami nad mapą i zajadać coś smacznego Big Grin Angel.

Zaszczytem będzie dla mnie, gdy mnie przyjmiecie. Smile
Rozpocznij wątek  Odpowiedz