|
ATOS [ 7.6 ] Rekrutacja.
|
|
01-22-2010, 21:22
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-22-2010 21:41 przez Karan.)
|
|||
|
|||
ATOS [ 7.6 ] Rekrutacja.
![]() Oficjalna rekrutacja! Wzór podania: Cytat:Imię: Osoby które przejdą ten prosty etap rekrutacyjny jakim jest zgłoszenie swojej kandydatury zostaną poproszone o przesłanie przykładowej pracy. Otwarcie pierwszego etapu rekrutacji potrwa kilkanaście dni , oczywiście zależy to od ilości złożonych podań. Rekrutów oczywiście wymienimy w powyższym temacie i nasza dalsza współpraca przejdzie na drogę prywatną. Przypominam również że każdy inny post nie związany z rekrutacją ( w treści musi być zawarte podanie o strukturze podanej wyżej ) będą usuwane i nie brane pod uwagę. Jeżeli mamy jakieś pytania prosimy je zadawać w tym temacie: Pozdrawiamy ekipa Otfans.pl Dla przykładu zacznę od siebie: Imię: Krystian Wiek: 22 lata Doświadczenie: Około 5-6 lat czyli 72 miesiące. Specjalność: Maper , Grafik Moje projekty: Otsmedia , LandzOTS , Karina , Isuatru ![]() I see the fear You have inside.. You can run, but never hide..
|
|||
|
01-29-2010, 07:55
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-30-2010 13:43 przez Gomez.)
|
|||
|
|||
|
RE: ATOS [ 7.6 ] Rekrutacja.
Imię: Dawid
Wiek: 17 Doświadczenie: gra: rok razem z rl i otsami (od wersji 7.6) Specjalność: programista [ php/mysql, html,css, troche Js i lua ) Moje projekty: World Of convict, dbworld, Gothic oTs, arcane ots itp..itd.. Pomogłem daj +. |
|||
|
01-29-2010, 20:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-29-2010 20:54 przez klima06.)
|
|||
|
|||
|
Imię:
Stanisław Wiek: 18 lat Doświadczenie: Można powiedzieć, że jakieś 5 lat. Wiem, że zaczynałem grać w Tibię za czasów 7.5, a moje pierwsze OTS'y powstawały za czasów 7.6. Pamiętam jeszcze, że na silniku Darkonia ![]() Specjalność: Oczywiście programista/webmaster. Posługuję się między innymi: HTML, PHP, MYSQL, AJAX (podstawy). Moje projekty: Niestety brałem udział może w 2 trochę większych projektach, które poupadały z braku funduszy. Większość OTS'y robiłem sam długo siedząc przed komputerem. Chciałbym dołączyć do tego projektu ponieważ programowanie w php to moja pasja, robię to dla przyjemności. Sam posiadam dużo skryptów napisanych na komputerze, które napisałem w wolnej chwili, takie jak wyciąganie danych z Tibia.com lub innych stron. |
|||
|
01-31-2010, 16:20
|
|||
|
|||
|
Imię:
Konrad Wiek: 18 Doświadczenie: Jakby zebrac do kupy czas ktory poswiecilem na nammping to ok. 2 miesiecy. Specjalność: MAPPER! Moje projekty: Narazie brak. Nie chcialo mi sie szukac jakis projektow no ale przyszedl na to czas
|
|||
|
01-31-2010, 18:11
|
|||
|
|||
|
Imię: Mateusz
Wiek: 19 Doświadczenie: Łącznie wszystkie minuty dadzą coś około paru miesięcy. Moja pamięć sięga Survivala i mpa wyglądającego jak japońska katana. Specjalność: Grafika Komputerowa głównie 2d Moje projekty: Dopiero zaczynam wspieranie projektów. Każdy poprzedni był albo prywatnym albo mniejszym którego nazwy już nie pamiętam. |
|||
|
02-15-2010, 21:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-15-2010 21:33 przez Koran.)
|
|||
|
|||
|
Imię: Mateusz
Wiek: 17 Doświadczenie: jest ono niewielkie, ponieważ zajmowałem się tym w okresie, gdy wychodziły pierwsze serwery z YurOTSem pod 7.6. Ogólnie może będą ze 3-4 miesiące takiej zabawy w przerabianie silników i AccMakerów. Specjalność: PHP + MySQL (czyli inaczej mówiąc jako WebMaster) Moje projekty: jak napisałem już wcześniej moje doświadczenie opiera się raczej na zabawie z OTSami i na razie ograniczało się raczej do przeróbek gotowych AccMakerów. Nigdy więc nie wspierałem żadnego większego projektu a jedynie małe domowe serwerki ale pomyślałem, że skoro moją pasją jest programowanie to mógłbym to jakoś wykorzystać w pożyteczny sposób i pomóc w stworzeniu czegoś ciekawego. |
|||
|
02-20-2010, 23:31
|
|||
|
|||
|
Imię: Marcin
Wiek:12-13lat :-) Doświadczenie: Spore jakieś 2-3 lata Specjalność: Komedy robienie forum potworow czarow itp Projekty:Miałem kilka razy OTS-a ostatnio na dużej ilości ots mam GM-a mój ots upadł bo nie miałem już kasy na ip zewnetrzne ;/ |
|||
|
03-08-2010, 00:39
|
|||
|
|||
|
Imię: Tomek
Wiek: 16 Doświadczenie: 3-4 lata Specjalność: Mapper, bawiłem też się LUA na poziomie podstawowym Moje projekty: Miałem kilka OTSów. Wcześniej dosyć znany i lubiany Xazar Ilussion OTS (jakies 3-4 lata temu ?), później zaliczyłem kilka mniejszych mało znanych projektów, gdzie grało max 50/60osob
|
|||
|
04-09-2010, 19:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-09-2010 19:13 przez slumsa.)
|
|||
|
|||
|
Imię: Mateusz, Piotr.
Wiek: 14 lat. Doświadczenie: Ponad 3 lata, dokładnie nie wiem ile miesięcy. Specjalność: Mapper RPG, huncenie zajączków ^.^ oraz tworzenie i edycja audio/video. Moje projekty: Kilka ots oraz server WODBO, niestety brakło dedyka. Player Record: 80/100. Server trzymał się przez 2 miesiące... Coś na mój temat: Zrównoważony, spokojny, zdystansowany, w gorącej wodzie nie kąpany. Uwielbiam siedzieć godzinami nad mapą i zajadać coś smacznego .Zaszczytem będzie dla mnie, gdy mnie przyjmiecie.
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
| Podobne wątki | |||||
| Wątek: | Autor | Odpowiedzi: | Wyświetleń: | Ostatni post | |
| Zory War ! Rekrutacja!! | fudzi | 0 | 99 |
05-21-2010 14:59 Ostatni post: fudzi |
|
| TSOG - DB server Rekrutacja otwarta! | Saphron | 2 | 503 |
02-21-2010 11:16 Ostatni post: Marcinx |
|
| [8.4][zapowiedź/rekrutacja] Center of Adventure | zxcvb | 2 | 286 |
02-21-2010 11:15 Ostatni post: Marcinx |
|
| [Rekrutacja] Black OR White | kamioool | 2 | 151 |
02-21-2010 11:13 Ostatni post: Marcinx |
|
| ScArD RPG 8.42 rekrutacja! | NoVy | 2 | 261 |
06-07-2009 13:15 Ostatni post: NoVy |
|
Silnik forum MyBB, © 2002-2010 MyBB Group.
Transparent themed by CreativeBB edited by OtFans.pl Team.

Forum
Szukaj
Kalendarz
Użytkownicy
Pomoc
Rss

![[Obrazek: logocl.jpg]](http://img138.imageshack.us/img138/4600/logocl.jpg)
![[Obrazek: branner.jpg]](http://img291.imageshack.us/img291/1571/branner.jpg)

.