|
Program do czytania tekstów PDF, HTML, RTF, CHM, HLP, TXT, DOC, WPD, Clipboard
|
|
01-04-2010, 18:47
|
|||
|
|||
|
Program do czytania tekstów PDF, HTML, RTF, CHM, HLP, TXT, DOC, WPD, Clipboard
Witam,
poszukuje program, który będzie czytał mi tekst z plików takich jak PDF, HTML, RTF, CHM, HLP, TXT, DOC, WPD, Clipboard. Zna ktoś taki? Musi mi na jutro lekturę przeczytać XD Może mnie nie zrozumieliście, potrzebuje program, który przeczyta mi tekst z pliku o jednym z wyżej wymienionych końcówek, np. *PDF - nie o wszystkich ;p bo mam książkę na kompie w tych wszystkich typach plików. Pozdrawiam. Love Otfans.pl Forum ADHD Teamu! - Filmiki itd. |
|||
|
01-06-2010, 00:47
|
|||
|
|||
|
RE: Program do czytania tekstów PDF, HTML, RTF, CHM, HLP, TXT, DOC, WPD, Clipboard
Z PDFem będziesz miał problem na pewno, a co do reszty, po prostu kopiuj tekst i wklejaj do tego programu.
Ivona: http://www.dobrepliki.pl/Download-Plik-6..._mowy.html Moje marne skrypty są na licencji Beerware xD Jeśli chcesz mi się odwdzięczyć lub pomóc, to podaj pomysł w tym temacie. Hail R.I.P. kalathar 1.0 ['] _/ (jedyny taki OTS). |
|||
|
01-24-2010, 19:22
|
|||
|
|||
|
RE: Program do czytania tekstów PDF, HTML, RTF, CHM, HLP, TXT, DOC, WPD, Clipboard
Niedawno powstał podobny program do Ivony na pewno w google znajdziesz
|
|||
|
04-19-2010, 18:49
|
|||
|
|||
|
google.pl
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Silnik forum MyBB, © 2002-2010 MyBB Group.
Transparent themed by CreativeBB edited by OtFans.pl Team.

Forum
Szukaj
Kalendarz
Użytkownicy
Pomoc
Rss